НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
Извлечени добитници од четвртото редовно коло, објавени на 14.08.2018 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Nexhat Memet  381039 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Дардим Мифтари  465215 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Марјан Волчев  480375 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Биљана Димчевска  334430 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Орхидеа Петковска  449464 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Mustafa Batku  214566 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Мануела Јошев  603423 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Мугни Жута  416049 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Лазар Ракиџиев  235835 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Тоде Темов  640594 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Игор Арсовски  409272 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Ванчо Дечовски  227378 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Атанаско Грозданов  323667 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Валентина Донева  601306 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Драги Стојкоски  609344 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Мирослав Живкович  621743 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Florin Mena  351487 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Звонко Најдов  284617 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Слаѓанка Алексовска  448692 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Христо Бојаџиски  339252 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Пеце Ѓоргиевски  331762 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Игорче Марковски  470221 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Дејан Мишевски  455961 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Серхан Дурмишов  210955 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Ненад Спасовски  291331 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Беган Хамидовиќ  401148 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Александар Илиев  347510 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Благојче Костовски  283474 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Александар Мишков  480999 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Јаготка Станковска  454508 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Arben Ajeti  308140 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Besim Ilazi  283528 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Антица Петреска  332917 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Јован Новевски  462491 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Игор Јованов  240772 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Кристијан Зузаровски  481950 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Трендафилче Јанкулоски  383346 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Тони Илиевски  455647 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Шериф Мустафа  307327 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Горан Петров  338451 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Blerim Daci  438488 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Драган Митев  279852 Лап топ DELL
 
Извлечени добитници од второто мастер коло, објавени на 14.08.2018 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Виолета Софрониевска  260572 Чамец OM 390 со мотор Honda 40KS со приколка
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.