НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од четвртото редовно коло, објавени на 10.7 2019 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Дејан Ѓорески 477873 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Горан Каровски 347879 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Ангел  Панов 431640 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Игор Павлов 226266 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Јове Петровски 660978 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Ќерим Красниќ 391676 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Александар Ѓоргиевски 238793 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Тофил Ѓорѓески 213208 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Миле Јовановски 616555 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Есат Куртиши 272014 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Кристина Гелмановска 200491 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Сашо Ристовски 338232 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Јасин Алими 634991 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Борче Лазов 262141 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Димитри Новески 607614 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Адил Адилов 341588 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Илија Пановски 321262 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Лазо Јовановски 339676 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Александар Николов 258098 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Владимир Калешов 327754 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Игор Ѓорѓиевски 219448 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Astrim Imeri 244836 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Антонио Чаушки 339251 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Божидар Попкостантинов 229555 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Herolind Limani 489913 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Александар Крстевски 661708 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Столе Марковски 431257 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Ардиан Ислами 249592 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Слободан Ѓеоргиев 239467 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Шенол Фазлијоски 338906 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Стефан Митровски 441007 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Haqim Zeqiri 610869 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Кирил Георгиев 284389 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Златко Силјановски 217562 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Наташа Гацова 425463 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Коле Маневски 455497 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Горан Анастасовски 603941 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Ерол Демиров 665788 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Кирчо Шумански 285817 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Благој Петров 283207 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Драган Младеновски 631454 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Ристе Златевски 288751 Лап топ DELL
 
Извлечени добитници од второто мастер коло, објавени на 10.7.2019 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Оливер Панковски 443793 Гумен чамец Highfield CL380 + мотор Honda 20 KS + приколка
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.