НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
Извлечен добитник од финалното мастер коло, објавен на 12.12.2018 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Коста Митрески 253213 Honda Civic 1.0 5DR
 
Извлечен добитник од четвртото мастер коло, објавен на 12.12.2018 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Ајла Река 654337 Honda скутер NSC110
 
Извлечени добитници од осмото редовно коло, објавени на 12.12 2018 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Марија Анастасовска 626767 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Бафтир Јашари 477737 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Riza Brahimi 351878 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Даниел Димков 327804 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Влатко Таковски 276880 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Горан Талевски 325815 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Дарко Трајков 209362 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Зоран Јаневски 283755 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Љупчо Лајмановски 281041 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Сашо Цветковски 638613 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Сахим Османи 437665 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Драган Јанески 274653 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Златко Кочев 325894 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Тони Димески 604005 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Петко Кутаноски 280870 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Берхан Насуфи 601504 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Марин Грнчаровски 640955 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Бобан Додевски 410189 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Жан Ширков 345130 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Александар Толевски 463166 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Љупчо Пејовски 287105 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Вукашин Смилевски 238373 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Драган Миневски 241266 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Маил Демиров 391003 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Владимир Денковски 399294 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Танчо Таневски 341049 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Ekuran Cami 350113 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Драги Марковски 297423 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Љупчо Костенцовски 385831 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Аѓим Исламоски 350718 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Јован Дојчиновски 225720 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Никола Милев 397376 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Gazmend Krasniqi 384294 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Стојан Илијевски 488404 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Марко Димитровски 616061 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Џоко Колев 203386 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Горан Георгиев 321910 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Златко Јовчески 306889 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Сабахудин Дрпљанин 400477 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Радован Трпески 477882 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Зекир Јашаров 268803 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Маврово
 42 Биљана Мановска 258994 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.