НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од осмото редовно коло, објавени на 6.11.2019 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Влатко Стефановски 235264 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Даниела Сиљановска 484050 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Милорад Крстевски 333110 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Ненад Сребренов 225277 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Бранко Цветкоски 326969 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Зоран Петрушевски 217953 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Златко Ивановски 469986 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Shaban Misimi 214113 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Ристе Попески-Димовски 208140 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Раде Георгиев 348769 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Павле Кајмакоски 493577 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Боби Стефановски 268931 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Денис Кирчанов 320178 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Вукашин Смилевски 238373 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Диме Тодоров 312045 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Милорад Игњатовиќ 306134 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Филип Тодоровски 602219 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Заре Пановски 202660 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Бесим Адеми 356996 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Шкелќим Ријани 207920 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Виолета  Давидова 407438 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Сања Јовановска 248025 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Зоре Србиноски 478421 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Живко Хаџипетров 677974 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Ѓоко Соколоски 316835 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Дејан Ристески 206358 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Ванчо Нацов 241101 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Димче Јосифовски 486868 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Erdoan Alievski 357956 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Влатко Стаменковски 249859 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Синиша Секуловски 312264 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Игор Јорданоски 322779 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Бошко Бошкоски 341377 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Анета Јанакиевиќ 446420 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Кристијан Рудниковски 224304 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Љупчо Трајковски 495629 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Весна Саревска 612187 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Тоде Георгиев 328883 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Александра Капсарова 628690 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Драган Кочовски 213290 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Енгин Шеху 489785 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Маврово
 42 Дејан Цветковски 623932 Лап топ DELL
 
Извлечени добитници од четвртото мастер коло, објавени на 6.11.2019 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Васил Сотир 346418 Косилка за трева Honda HRX 537 HY
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.