НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
Извлечени добитници од петтото редовно коло, објавени на 12.09.2018 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Ристо Арсовски 218038 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Дејан Тинтоски 245311 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Стојанче Волканоски 284615 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Мице Кочовски 480064 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Џевит Бакиовски 202527 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Саша Мамузиќ 388279 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Ќамил Рустеми 381593 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Александар Јанчески 254766 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Перица Наумов 418303 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Блажо Јованов 257385 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Јонуз Јонузи 381976 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Олга Јосевска 206438 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Енис Бојку 436824 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Беким Бектеши 494354 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Лиле Петреска 338847 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Skender Bajrami 324845 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Kemal Ramadani 438416 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Живко Ацески 340115 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Беќир Беќироски 271004 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Зијадин Сулејмани 354585 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Горан Лозановски 289054 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Васко Стоиловски 281849 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Душко Алексов 460398 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Владимир Иветиќ 311004 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Везир Муча 482710 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Рефик Јаха 388989 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Развигор Ристов 322457 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Никола Ангеловски 469592 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Ремзи Адили 383444 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Благојче Николески 282140 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Љупчо Алексов 492725 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Senad Mehmedovik 277238 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Даниел Димковски 390978 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Маја Костовска 243086 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Ерол Куртис 314532 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Сали Салиевски 456564 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Емил Никочевиќ 476822 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Натали Дечовска 624527 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Теодос Додевски 641771 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Јовица Котески 347963 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Душко Соколов 446111 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Александар Синадинов 392155 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.