НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од петтото редовно коло, објавени на 7.8 2019 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Драгољуб Стојановски 448332 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Ивица Стаменковски 448797 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Драган Тодоровски 617633 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Сашко Христовски 209846 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Васко Јосифовски 219699 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Петре Макрески 324976 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Марјан Бундовски 251868 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Даниел Давчев 245801 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Трајче Јакимов 670879 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Менсур Факиќ 423508 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Александар Тодоровски 328075 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Ристо Трајчески 310384 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Драган Јовановски 221060 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Argjent Dema 214544 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Шклезен Акифи 255617 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Исамедин Палоши 610273 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Никола Христоски 418130 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Мишо Јовановски 634481 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Игор Јанкулоски 604227 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Горан Јовановски 663166 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Јовица Колески 483630 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Митре Костоски 466282 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Љупчо Златинов 278538 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Isa Ismaili 610813 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Ангел Николов 478622 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Драги Васевски 443369 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Сашо Гиланов 201928 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Бане Христовски 661577 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Неби Незири 341568 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Благоја Цанески 471154 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Мухамед Џавиди 631746 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Сашко Крстев 462739 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Арбен Исмаили 439067 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Раде Стаменковски 401050 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Александар Василевски 613920 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Lulzime Ballazhi 610177 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Витан Иваноски 334226 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Lumani Iljazi 381218 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Ремзија Реброња 434706 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Јордан Ставревски 633880 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Драган Живковиќ 331300 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Наум Маркоски 221526 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.