НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
Извлечени добитници од првото редовно коло, објавени на 03.04.2018 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Горан Алексовски  273935 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Ислам Изаировски  354493 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Зоранчо Стоилов  385125 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Генци Дикелари  384720 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Јован Трајковски  275606 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Александар Каранфиловски  400870 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Даме Божиновски 332040 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Аритон Јани 350157 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Славчо Лазески 310871 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Славчо Стојчев 273830 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Едвард Велевски 338708 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Тони Мицевски 258923 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Борче Ѓорески 300540 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Николче Крстески 317067 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Борче Јовановски 468016 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Бобан Блажевски 206865 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Сашко Мишов 284792 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Драган Јанески 393708 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Владимир Гијевски 464115 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Агим Рамани 243528 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Александар Мојсоски 265800 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Иван Ивановски 247098 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Ангел Санев 397602 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Станислав Здравкоски 400068 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Ферид Бајрами 464118 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Васил Ристески 340665 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Жарко Радевски 300181 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Емилија Трајчевска 401125 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Osman Luznaku 381042 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Башким Зекири 429170 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Никола Таневски 251573 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Миле Пиески 392948 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Дејан Огнанов 223261 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Борче Ѓоршевски 416657 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Викторија Јорданова 449126 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Лидија Зоровска Тасевска 294115 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Биљана Кицевска 290381 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Џемаљедин Нехмети 340995 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Петар Бошков 341051 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Емилија Н.Христовска 487910 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Борислав Паневски 451343 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Зоран Попоски 230175 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.