НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
Извлечени добитници од седмото редовно коло, објавени на 7.11.2018 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Ајет Ќулафовски  249942 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Милан Ристовски  390328  ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Мурат Јетиши  464486 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Милан Пандовски  401964 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Ѓорѓи Апостоловски  207765 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Љупчо Николовски  389777 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Драган Бонџов  285540 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Љубомир Казанков  444534 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Анита Димова  274033 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Благој Крстевски  241290 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Љупчо Гушевски  608847 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Тони Јовановски  608198 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Ebrar Ademi  357520 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Владо Устијаноски  630651 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Тони Ефремов  475068 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Звонко Новков  301077 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Кристиан Крисо  490773 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Гоце Бошковски  606063 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Никола Неделковски  257376 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Ангел Костов  609813 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Дарко Спасовски  385991 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Лила Савеска  417959 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Борис Митровски  343587 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Драгољуб Шегмановски  406288 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Кире Симоновски  492942 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Александар Илиоски  288064 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Андреа Микаллак  451927 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Миле Гаранџов  649505 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Трифун Ристоски  234016 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Нусрет Чукески  414006 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Зоран Пандев  463023 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Селим Красниќ  612062 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Николчо Манчев  605864 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Сашо Арсов  486625 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Освит Чалоски  497992 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Васе Ристов  396908 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Ило Маркушески  288461 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Sheismail Munishi  437383 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Антонио Најдовски  397678 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Арт Калеч  436853 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Сиевал Ајдари  617161 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Маврово
 42 Тони Пандиловски  396084 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.