НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
Извлечени добитници од шестото редовно коло, објавени на 17.10.2018 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Исмет Јашари 342241 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Исмет Рамадани 456761 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Јован Мурџевски 274570 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Раиф Муслиу 332556 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Боге Нестороски 345936 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Jане Јовановски 408496 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Туран Корчаревски 256640 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Кристијан Соколов 336436 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Florim Ismaili 356285 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Горанчо Наунчев 234222 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Маринчо Владимиров 629971 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Александар Стојанов 433810 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Горан Петровски 618443 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Митко Димов 222509 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Миле Костов 629965 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Благоја Ристески 319942 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Зоран Трпески 327587 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Liridon Rushiti 384515 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Ѓорги Кошулански 405332 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Драги Трпчевски 231246 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Гоце Димитриевски 203587 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Киро Ѓоргиев 205796 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Јордан Бабуновски 616735 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Ивица Зиновиев 498878 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Ангела Панеска 240645 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Мартин Вељковиќ 455831 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Боривоје Јович 321300 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Добрила Ефтовска 415788 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Столе Ивановски 242912 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Берти Доне 399833 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Јован Лефковски 341888 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Дејан Цанев 416230 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Александар Ангелов 244489 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Методија Јанкулоски 322648 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Севдие Ибраими 217761 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Џевџет Адиловски 464586 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Горан Јовановски 600476 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Тони Петрушев 314948 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Ивица Стојановиќ 479254 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Златко  Костовски 412109 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Оливер Врговски 321920 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Мирче Велковски 265298 Лап топ DELL
 
Извлечени добитници од третото мастер коло, објавени на 17.10.2018 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Никола Каровски 252443 Honda Jazz 1.3 Trend 6MT
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.