НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од третото редовно коло, објавени на 12.6 2019 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Боби Величковски 236160 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Ванче Николов 314804 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Томе Лафазановски 343687 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Лабинот Елмази 357584 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Сашо Ќосески 418188 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Александра Ѓурчиноска 653759 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Александар Симоноски 319944 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Даме  Дамјаноски 488293 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Игор Змејковски 486485 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Љупчо Јованов 325309 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Ристо Илков 205264 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Драган Џерков 236288 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Слаѓан Радојковиќ 290730 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Новче Меркоски 679829 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Lulzim Dema 435172 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Новак Стојановиќ 221477 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Илчо Петровски 297421 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Љупчо Радески 329919 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Илија Трајковски 425227 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Гоце Трајкоски 303297 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Ирфан Осман 427013 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Мите Стојанов 655752 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Марко Додевски 389544 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Lutfi Kercista 381924 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Алмин Факиќ 432566 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Мартин Стоевски 301400 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Нешат Џафери 645653 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Борис Поповски 431085 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Кристијан Ангеловски 440814 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Игор Колески 285220 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Андреја Илоски 660996 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Мирослав Јакимовски 281312 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Анѓел Трповски 238928 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Горан Анчески 290956 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Митко Димов 222509 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Димитар Јагуридовски 217085 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Сотир Лоловски 263647 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Гоце Здравковски 295844 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Fatmir Okshe 382240 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Илија Галазовски 386067 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Цане Стојчевски 406081 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Јовица Стојчев 334538 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.