НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од второто редовно коло, објавени на 8.5 2019 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Игор Томов 226035 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Џемил Камбери 411721 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Антонио Боздоганоски 639513 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Samira Ismaili 438475 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Никола  Кајмакчиев 480411 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Neset Imeri 245176 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Александар Тасиќ 619513 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Стефан Митревски 673954 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Стојан Танчев 625635 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Розита Манчева 490073 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Синиша Андоноски 417095 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Кољо Наков 397305 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Тале Јосифовски 623852 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Благој Георгиев 233800 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Шазо Коџаџиклиоски 617333 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Агим Мета 673580 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Зоран Љубовчевски 657437 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Лазо Поповски 499104 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Соња Bilbija Torbovska 263255 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Shefki Amiti 357702 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Ристо Карачанаков 470033 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Ацо Милошовски 333797 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Стојан Василев 664064 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Василе Јованоски 412868 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Моника Ефремова 200390 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Билјана Митовска 340103 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Стојан Митрески 273408 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Кире Тошески 470022 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Александар Иванов 310471 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Адем Адеми 477946 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Кире Димовски 201919 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Лазо Андов 275519 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Рафе Ристески 317131 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Јане Јакимовски 443884 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Тони Гоцев 320549 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Спиро Павловски 327327 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Зоран Спасов 205887 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Игор Јордановск 418018 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Шебрит Салиевски 456500 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Зоран Радиноски 281260 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Сашо Матовиќ 339734 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Бојан Димоски 347240 Лап топ DELL
 
Извлечени добитници од првото мастер коло, објавени на 8.5.2019 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Љубиша Младеновиќ 340464 Скутер Honda SH150
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.