НАГРАДНА ИГРА
НАГРАДНА ИГРА НА МАКПЕТРОЛ

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА

ВЕРНА ПОЕНИ СОБИРАЈ И НАГРАДИ ДОБИВАЈ!

 

Користете ја верно вашата картичка ВЕРНА на бензинските на Макпетрол и учествувајте во големата наградна игра која трае од 01.03.2024 до 01.12.2024 година.

Со само 10 собрани поени на ВЕРНА картичката, вие станувате потенцијален добитник на многу вредни награди.

  • Финална награда: Автомобил Honda Jazz Hybrid Advance.
  • Главни награди: Чамец Manta Ray, мотор Honda 20 KS со приколка и PCX 125 моторцикли,
  • Месечни награди: Ваучер за Crystal Car, 1000 Верна поени, ваучери за Lubex моторни масла, ваучери за Макпетрол помош на пат, лаптоп Dell и викенд за двајца хотелот на Макпетрол во Струга.

Купувај со ВЕРНА, собирај поени и освојувај вредни награди!

За да ги прочитате целосните правила за наградната игра кликнете тука.


 

 

laptop1.png vikend.png poeni.png crystal.png lubex.png pomos.png
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.