НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од четврто редовно коло, објавени на 7.7.2021 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Александар Магловски  835827 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Фуркан Ибрахими  839546 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Милан Пејчиновски  341219 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Јосип Ќудина  210653 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Марјан Петрушев  248930 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Alimemet Selimi  356068 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Атанас Атанасов  219778 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Adem Emurlai  558816 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Кире Здравковски  320423 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Видан Митровски  327064 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Асен Тасев  344238 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Миле Наумоски  412819 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Ќазим Алиоски  836485 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Дејан Трајковски  306705 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Александар Поп Димитров  485311 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Miranda Abdushi  381890 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Фатмир Емини  249080 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Мијалче Горгиев  339244 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Гордана Кипроска  631020 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Анета Божиновска  683720 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Игор Смилков  387999 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Zekiriya Jusufi  213200 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Дејан Николоски  555315 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Сашо Костовски  689224 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Петар Стојановски  298525 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Ѓоко Мојсовски  652305 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Асан Сабанов  253457 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Erduan Dauti  328930 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Александар Петровски  487549 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Живко Петрески  242951 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Ѓорѓи Еленов  393532 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Миле Илоски  309936 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Леонид Ристевски  834316 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Ацо Костадиноски  438705 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Христина Марковска  406097 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Илија Николовски  247084 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Зумбиле Зеќири  558712 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Чедо Краљевски  636705 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Душко Ѓурчески  482677 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Слободан Стефанов  216701 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Никола Макачоски  657161 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 42 Науме Маркоски  305350 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 43 Методија Мицаноски  594199 Лап топ DELL
 44 Александра Еклер  396183 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.