НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од четвртото редовно коло, објавени на 06.07.2022 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Лазар Паковски  624793 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Глигор Биков  312020 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Ицо Вурмески  491904 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Verdi Hani  301158 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Зоран Крагуевски  223133 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Филип Честојанов  253655 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Ќенан Алиовски  391910 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Бобан Стојанов  673069 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Amir Ramadani  436574 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Јадран Цреваров  684273 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Ристо Василев  313271 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Gazmend Huseini  436535 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Дарко Таневски  819519 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Наум Башуроски  583869 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Марјан Маринов  402796 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Игор Богојевски  612246 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Благојче Наумовски  202663 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Алекса Ѓорѓиоски  278988 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Жарко Јовановски  250388 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Мите Трајков  207379 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Блаже Трајковски  657201 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Дејан Димески  617424 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Линди Демири  346000 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Бујар Сопа  653658 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Александар Илиевски  236251 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Кире Враговски  260895 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Burim Idrizi  384328 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Ермин Авдиќ  820976 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Кристијан Тодороски  466873 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Фаредин  Ајдини  414687 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Мирослав Тасиќ  398703 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Јово Богојевски  263406 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Катерина Маџункова  386373 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Albrim Arslani  376965 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Љупчо Секуловски  597184 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Ванчо Кицев  296643 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Бојан Алексов  318017 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Момчило Андријески  383917 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Алберто Георгиески  698907 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Теута Делипи  677323 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Костадин Костадиновски  427501 Лап топ DELL
 42 Александра Ќулумова  462693 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.