НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од четвртото редовно коло, објавени на 03.07.2024 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Александар Јаневски  572716 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 2 Томислав Мишевски  836719 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 3 Даница Ганчева  574120 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 4 Михајло Анѓелкоски  645600 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 5 Киро ивановски  616321 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 6 Мартин Манолев  344309 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 7 Фарук Асани  300279 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 8 Шенај Скендероска  622166 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 9 Сашо Илиевски  306553 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 10 Кристијан Мицев  279879 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 11 Љупчо Софијанов  236351 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Јонус Јакупи  338892 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Дарко Дивјакоски  324866 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Иван Стојановски  661690 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Неат Мифтари  237386 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Усна Ристовска  839441 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Петар Нолев  281464 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Виктор Здравковски  395075 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Далибор Антевски  422003 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Шакир Алиов  227856 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Дејан Ристевски  818069 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 22 Марија Илиевска  659808 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 23 Теодора Стеваноска  183107 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 24 Илија Стојанов  630731 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 25 Ѓоре Чочков  134455 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 26 Дејан Новески  833060 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 27 Катерина Капкоска  593570 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 28 Петре Диневски  282101 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 29 Благојче Саздовски  833096 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 30 Љубе Никчевски  551302 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 31 Благој Распашковски  242536 Ваучер Макпетрол помош на пат
 32 Роберт Каров  451736 Ваучер Макпетрол помош на пат
 33 Јоцо Алексов  689251 Ваучер Макпетрол помош на пат
 34 Илија Гошевски  823239 Ваучер Макпетрол помош на пат
 35 Ридван Халими  247890 Ваучер Макпетрол помош на пат
 36 Бедри Рушитоски  290414 Ваучер Макпетрол помош на пат
 37 Сашко Јанушев  614627 Ваучер Макпетрол помош на пат
 38 Бојан Михајловски  443253 Ваучер Макпетрол помош на пат
 39 Наумче Нестороски  281128 Ваучер Макпетрол помош на пат
 40 Бојан Петрушев  448761 Ваучер Макпетрол помош на пат
 41 Нејази Лесковица  339592 Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Ќамиле Мачева  838337 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.