НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од деветтото редовно коло, објавени на 15.12.2022 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Ристо Кралев  689416 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Марјан Тонев  448976 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Зоран Сарафиноски  286572 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Илче Лозановски  242817 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Благојче Количоски  661306 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Љубиша Стојановиќ  390222 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Мефаил Домазети  825537 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Христијан Вељановски  591830 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Соња Горјанска-Ваневска  306618 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Златко Гаранџов  404735 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Никола Филиповски  691747 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Александар Алексовски  492691 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Никола Митрушов  495018 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Мирче Радически  271223 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Никола Симов  631870 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Горан Наумовски  333834 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Зоран Димитријевиќ  421542 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Цане Петровски  623194 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Оливер Стојановски  420082 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Синиша Николоски  281924 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Менче Темелкоска  562696 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Газменд Салиу  379356 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Ранко Змејкоски  434220 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Бранко Стојаноски  272359 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Љуан Селими  176035 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Игор Велковски  219537 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Никола Тегов  551874 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Тома Минев  823036 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Костадин Ристов  609555 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Викторија Стојкова  623626 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Салајдин Узеиров  271916 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Драган Поповиќ  196689 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Оливер Стојановски  820731 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Симо Тошев  192222 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Димитар Кускински  833196 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Ацо Спасовски  405529 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Ванчо Дечовски  227378 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Миле Бошески  478086 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Али Пурелку  645504 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Зоран Николов  605673 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Роберт Стефановски  306212 Лап топ DELL
 42 Томислав Ангеловски  229469 Лап топ DELL
 
Извлечени добитници од финалното мастер коло, објавени на 15.12.2022 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Кристина Петровска  560392 Автомобил Honda CR-V 1.5 Elegance
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.