ШТО Е ВЕРНА
ПРОГРАМА ЗА ЛОЈАЛНОСТ

Лојалните потрошувачи собираат поени за секој наполнет литар гориво на бензиските станици на „Макпетрол“, како и за секој дополнителен производ купен на бензинските станици и на другите продажни места на „Макпетрол“ АД. Потоа, поените можат да се искористат за купување производи од дополнителниот асортиман, со приложување на картичката ВЕРНА.


Повеќе
Verna Classic

Со картичките ВЕРНА ќе имате ексклузивен пристап до голем број промотивни акции за специјални производи, со повластени цени, на продажните места на „Макпетрол“.

КАКО
ДА СЕ ЗАЧЛЕНИТЕ

Во програмата за лојалност ВЕРНА се пристапува на два начина:

Пополнете и потпишете пристапница на кое било продажно место,
 

Пополнете ја електронската пристапница  испечатете ја и доставете ја на кое било продажно место.Повеќе
Covecinja

Почнете да ја користите Вашата картичка ВЕРНА уште денес.

ВИДОВИ ВЕРНА КАРТИЧКИ
 

Привремена почетна картичка со која се пристапува во Програмата за лојалност, достапна на сите бензински станици на „Макпетрол“. Едноставно пополнете ја пристапницата и земете ја Вашата картичка ВЕРНА START, или пополнете апликација тука.

Трајна картичка за лојални потрошувачи со чип и со идентификација на корисникот, која Ве зачленува во клубот за лојалност ВЕРНА и овозможува дополнителни погодности. Пополнетата пристапница за ВЕРНА START автоматски важи и за картичката ВЕРНА CLASSIC, по исполнување на условите за стекнување на картичка ВЕРНА CLASSIC.повеќе

 

СТЕКНУВАЊЕ ПОЕНИ

Поени се стекнуваат за секој наполнет литар гориво на бензиските станици на „Макпетрол“, како и за секој дополнителен производ купен на бензинските станици и на другите продажните места на „Макпетрол“ АД.
повеќе
 

КОРИСТЕЊЕ ПОЕНИ

Поените може да ги користите при плаќање за сите производи на бензинските станици на „Макпетрол“, освен цигари и гориво, за производите од програмата на Хонда и на Дел, за гумите за возила, како и за услугите на хотелите на „Макпетрол“.
повеќе
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.