НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од осмото редовно коло, објавени на 11.11.2020 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Хајрадин Чуљевиќ  293622 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Александар Петрушевски  233308 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Влатко Аноновски  248271 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Беким Бафтјари  695767 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Менка Тодороска  676997 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Југослав Кочов  288850 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Васко Сиваков  403175 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Илија Бакалчев  627977 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Avni Denjali  324756 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Нермин Скендеровиќ  821610 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Зоран Миладиновски  348215 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Алишериф Синани  446307 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Стојан Донески  327317 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Драган Танацкович  431127 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Младен Стојановски  681086 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Петар Митрушевски  309935 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Томислав Гочевски  319725 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Јане Спиркоски  812250 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Александра Паноска  442325 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Нихат Прељевиќ  614033 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Панче Трпковски  495008 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Nuhi Duraki  380503 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Stoislav Dimceski  218664 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Биљана Петревска  287974 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Љубчо Велкоски  409811 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Нермин Дрндар  615359 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Ацо Митрев  485736 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Тони Стојчески  294784 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Илче Блажески  300595 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Звонко Николов  669515 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Халил Имер  315571 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Arben Akiki  214117 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Ваит Алими  257263 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Мирсад Нуроски  828190 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Видан Бошкоски  604323 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Alfons Ndregidni  686652 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Борче Кузманоски  201434 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Горан Митрески  604073 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Александар Додевски  821132 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Darko Mitreski  207606 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Вангел Стојчевски  816093 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 42 Венци Стоименов  823506 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.