НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од осмото редовно коло, објавени на 9.11.2022 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Гоце Крстиновски  600674 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Besir Asani  407204 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Тања Горановска  433642 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Вера Милошевска  823463 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Кире Здравковски  320423 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Ивана Муловска  568388 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Дејан Кипријанов  298380 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Велибор Трајковски  639064 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Ѕвонко Николов  284390 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Звонко Колевски  576015 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Антонио Дујовски  468935 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Душан Недељковиќ  653938 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Елена Скачковска  389579 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Fadil Dzemali  199559 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Зоран Тасев  491719 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Зоран Пазов  252647 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Наум Јаневски  455051 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Јулкица Секулоска  283812 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Едмонд Калиќи  255001 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Димитар Стојмиловски  639988 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Леко Ристовски  223706 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Душко Кадиевски  621351 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Нико Митре  482433 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Амди Бакиовски  288858 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Орце Јакимовски  492494 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Невзат Зекир  682273 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Миле Лазов  480738 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Насир Реџепи  674182 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Марјан Багевски  283580 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Florim Baftijari  237223 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Ацо Петров  826310 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Фатмир Мурати  301617 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Никола Танчев  571672 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Жарко Хаџи-Зафиров  463628 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Елена Истимова  293823 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Драги Јанев  580790 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Ристо Ристовски  270084 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Нафи Синанов  444976 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Денис Зафировски  327798 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Зоран Тренов  629706 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Миле Рунчевски  659636 Лап топ DELL
 42 Горан Нацев  333717 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.