НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од осмото редовно коло, објавени на 8.11.2023 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Милена Трајковска  597134 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 2 Бобан Зарковски  401464 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 3 Дарко Христов  263700 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 4 Зоран Атанасов  623198 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 5 Љубиша Иловски  283856 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 6 Горан Китановски  495954 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 7 Далибор Манасиев  690815 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 8 Стефан Давидовски  127708 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 9 Елена Ончевска  190896 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 10 Стево Андонов  833285 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 11 Павле Стаменов  449376 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Живоин Златковиќ  282228 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Меланија Стојческа  126271 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Гаврил Костадиновски  599262 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Димитар Гаштарски  473016 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Биљана Тричковска  264826 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Пеце Богданоски  215606 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Горан Рајчиноски  651351 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Миле Таскамически  317937 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Златко Стефановски  312005 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Никола Милошески  401598 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 22 Мирче Митовски  293000 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 23 Велимир Танушевски  278159 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 24 Борис Оцедов  691004 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 25 Хилми Сулејман  187928 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 26 Владимир Марковски  471890 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 27 Љупчо Николовски  276529 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 28 Ерол Ејупи  591711 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 29 Виктор Лазаревски  456553 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 30 Тони Пешевски  657584 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 31 Ирена Ризовска  582793 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 32 Грозден Атанасов  648044 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 33 Сања Наумовска  133408 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 34 Ненад Јурукоски  390218 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 35 Владо Алексов  386918 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 36 Анте Петрески  645190 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 37 Александра Миладиновска  131490 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 38 Стефан Трајковски  178737 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 39 Машо Шкријељ  321677 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 40 Реџеп Алиоски  562815 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 41 Живко Гуџиров  695460 Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Никола Мајсторски  833274 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.