НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од петтото редовно коло, објавени на 12.8.2020 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Владимир Стојчевски  317478 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Пеце Мигуловски  694678 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Furkan Aliu  243059 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Елизабета Темелкова  431167 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Andi Vinca  644167 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Душко Костадиновски  663759 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Билјана Котевска  830519 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Besir Bejtullai  303073 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Мијаило Милошевиќ  655168 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Драгослав Илиќ  494756 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Митко Божинкочев  391922 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Оливер Аврамоски  818386 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Аце Ѓорѓиевски  433440 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Дејан Нофитоски  213717 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Бесник Рамадан  354420 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Александар Ристов  831122 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Филип Гулевски  449667 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Богољуб Ѓорѓиески  266183 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Вања Атанасов  661301 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Анета Ѓаковска  298924 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Боро Јованоски  428426 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Љубиша Јовановиќ 405257 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Стојче Трпевски  257545 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Антонио Ристески  345946 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Даниел Насев  253684 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Стојче Нанески  483697 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Наум Бапукоски  213621 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Rushit Rushiti  436132 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Роберт Ѓурчиновски  615383 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Fatjon Agolli  382483 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Нукеван Фетоски  329451 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Моника Богеска  477163 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Ромео Икономовски  263222 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Љупчо Стефановски  247612 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Амди Мемедовски  839783 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Марјан Игњатов  214527 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Агим Рамани  243528 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Зекир Муратович  682213 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Ацо Стојаноски  314779 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Наталија Алексовска  694163 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Каџраман Арифов  666822 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Виолета Симоновски  427234 Лап топ DELL
 
Извлечен добитник од второто мастер коло, објавен на 12.8.2020 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Сашо Сарагинов 457565 Мотор Honda Z125M
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.