НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од петтото редовно коло, објавени на 12.8.2021 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Антоанета Данаиловска  646860 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Oloman Ruci  435187 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Фарук Зекири  442360 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Рушид Абдула  411337 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Драган Саревски Андрески  275283 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Дени Каревски  417030 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Венцо Теодосиевски  336440 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Тане Петрески  388552 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Јордан Јовевски  302110 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Драган Трпчевски  330713 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Trandelina Luznaku  384232 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Бурим Сејдијај  398873 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Ице Бошков  331266 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Борче Атанасов  264312 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Ѓорѓи Акимовски  230713 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Кристијан  Стојановски  203162 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Николина Николовска  580394 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Сашо Кочоски  341006 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Фатмир Сопа  550024 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Иле Ангелов  470584 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Ѓорѓи Лалчевски  602629 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Владимир Личовски  567069 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Сервет Адеми  669660 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Пеце Богданоски  215606 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Никица Петрушевски  625345 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Ванчо Џаџовски  338179 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Христијан Пармачки  314185 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Димитар Вандов  837551 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Љупчо Велјаноски  285141 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Банѓуш Вангеловски  325069 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Љупчо Ѓорѓиевски  219487 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Владимир Петков  227827 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Бобан Велковски  222844 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Гоце Литајковски  284308 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Зоран Шокароски  301020 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Аце Илијев  648073 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Владимир Петровски  231370 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Ариф Усеин  226425 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Леон Радически  213225 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Невзат Зејнули  613166 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Душко Стојаноски  238080 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 42 Кире Ѓорѓиев  839246 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 43 Виктор Кадинец  347165 Лап топ DELL
 44 Тони Мицевски  258923 Лап топ DELL
 
Извлечен добитник од второто мастер коло, објавен на 12.8.2021 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Муарем Алиу 829756 Моторцикл Honda SH150
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.