НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од петтото редовно коло, објавени на 11.08.2022 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Зоран Цеков  283917 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Мишо Атанасовски  612727 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Иван Бановски  670483 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Тони Јовчевски  495728 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Ристо Гушев  428515 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Александар Младеновски  605761 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Ристо Ефтимов  576380 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Горан Василевски  425696 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Драги Игески  601255 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Гаврило Спасевски  489517 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Афродита Шаља-Плавјанска  441091 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Благој Чабуковски  314447 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Beqir Asani  686552 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Ајрула Усинов  625471 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Раим Шерифоски  675728 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Јадранка Симитковска  826182 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Драги Дичов  560586 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Васко Митревски  480099 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Исак Ибраимов  184217 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Драган Митев  686294 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Дејан Настески  604075 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Гаврил Ристовски  657471 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Ристе Шурбевски  250551 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Гази Мифтари  828036 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Антонија Ќириловски  289603 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Валентино Стојковски  230462 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Кирил Јанков  668770 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Дарио Јовановски  586493 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Златко Спиркоски  263530 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Едмонд Лумани  461030 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Ненад Николов  208307 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Љубомир Цветковски  281229 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Радомир Џокич  315831 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Рамадан Бајрами  439443 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Даниел Стојановски  637982 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Беким Бакији  679793 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Фиданчо Ангелов  314113 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Димитар Тодоровски  391280 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Дејан Ефремов  454072 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Гоце Блажевски  256056 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Игор Станковски  468208 Лап топ DELL
 42 Зоран Ѓоргиев  472999 Лап топ DELL
 
Извлечени добитници од второто мастер коло, објавени на 11.08.2022 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Игор Рујаноски  346433 Ваучер за 7 дена за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 1 Драган Петровски  345469 Моторцикл Honda CL125A Super Cup
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.