ПРИСТАПНИЦА
* Име
* Презиме
* Дата на раѓање
* Пол
* Улица
* Број
* Населено место
* Поштенски број
Мобилен телефон
Фиксен телефон
* Е-mail адреса
Занимање
Сакам да добивам промотивни пораки на е-маил или SMS

* Полињата означени со ѕвездичка се задолжителни

Дали ги прифаќате правилата и условите на ВЕРНА програмата за лојалност?

Прифаќам (Правила и услови)
 

* Ве молиме креираната пристапница во PDF формат да ја испечатите, потпишете и да ја оставите на најблиската Бензинска станица.

Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.