НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од првото редовно коло, објавени на 8.4.2020 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1  Игор Коцев  323590 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2  Васко Јовчевски  225744 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3  Рамиз Шикалески  212535 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4  Сабедин Арифоски  316849 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5  Сашо Златковиќ  309646 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6  Маријан Денковски  207828 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7  Агим Рамани  243528 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8  Сашо Петковски  277931 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9  Милан Секулоски  417439 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10  Дејан Илоски  647827 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11  Ekrem Kurtishi  490443 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12  Павле Вргов  674458 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13  Бурхан Камбери  296053 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14  Виолета Николова  675462 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15  Зоран Бошкоски  391123 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16  Исак Мехмети  291174 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17  Умер Јакупи  288722 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18  Виктор Величковски  388210 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19  Лила Савеска  417959 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20  Васил Марковски  308374 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21  Огнен Радевски  289273 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22  Kapir Jusufi  643598 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23  Синиша Давитковски  203133 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24  Марјан Фрајчевски  630398 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25  Раде Христовски  617312 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26  Горан Николовски  257664 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27  Александра Рувческа Илиеска  659592 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28  Андреа Пилев  284590 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29  Душан Велков  628695 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30  Милан Стојковски  646801 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31  Влатко Спасов  690639 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32  Звонко Станоевски  289894 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33  Дејан Арсов  210084 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34  Benkize Fejzulahi  644345 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35  Гордана Стојчева  475607 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36  Владимир Стојановски  461148 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37  Иван Насевски  698434 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38  Љубинчо Атанасоски  650147 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39  Борче Михајловски  656820 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40  Кире Стојановски  461955 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41  Наум Шимбов  605366 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42  Reshit Mullarexha  204238 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.