НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од прво редовно коло, објавени на 7.4.2021 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1  Едис Мифтароски  274706 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2  Марјан Тасевски  226596 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3  Драган Дамјановски  617430 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4  Марјан Досевски  692272 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5  Ilber Adili  675656 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6  Киро Николовски  818538 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7  Гоце Мирчески  440017 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8  Митко Вељуслиев  406296 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9  Горге Атанасов  227383 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10  Мирче Димитровски  638605 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11  Александар Цветковски  340395 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12  Игор Јованов  398121 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13  Славче Павловски  831859 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14  Рамадан Сејди  301507 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15  Стефан Атанасовски  818731 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16  Димитар Попоски  465289 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17  Един Хусеиновиќ  289799 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18  Gjevair Zenulai  400570 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19  Шефик Нуредини  462864 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20  Урим Ѓура  237382 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21  Keramedin Osmani  287933 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22  Драган Трајкоски  658832 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23  Kabil Ameti  556706 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24  Исмаил Оломани  628663 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25  Невзат Мирто  336819 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26  Златко Тошески  347968 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27  Дарко Спасиќ  589675 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28  Благој Тоцинов  418612 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29  Xhevxhet Selmani  558994 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30  Сашко Петкоски  659720 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31  Владимир Николовски  258782 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32  Ненад Николовски  390722 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33  Премтим Ќерими  696763 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34  Димитар Ѓоргиевски  326993 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35  Валентин Вејсели  607431 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36  Тони Тоцевски  279956 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37  Снежана Стојановска  485523 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38  Звонко Михаилов  234026 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39  Дејан Спасески  408148 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40  Спирко Младеновски  651602 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41  Предраг Тасевски  319825 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 42  Орданчо Исаков  275647 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 43  Дејан Врангалоски  332707 Лап топ DELL
 44  Седуљ Авди  431277 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.