НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од прво редовно коло, објавени на 6.4.2022 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1  Нафија Пепиќ  215685 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2  Николче Шиникоски  581620 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3  Слободан Стојчевски  304542 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4  Skodran Demiri  642855 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5  Нуретин Амзоски  660164 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6  Сашко Крстев  601149 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7  Васко Гацовски  226323 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8  Соња Г.Зајкова  478103 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9  Дејан Стојковски  282671 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10  Драги Спиркоски  594278 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11  Гоце Алексовски  343003 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12  Ирфан Бајрами  436927 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13  Столе Стојановски  387894 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14  Никола Цветковски  623113 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15  Ивица Стојчев  419216 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16  Ilber Mehmedi  350006 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17  Гордана Кафеџиоска  396248 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18  Зоран Јанкоски  487539 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19  Жарко Спасовски  318925 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20  Душан Видиниќ  383327 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21  Трајче Ставревски  404209 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22  Enkeledi Demce  494438 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23  Власто Ѓоргиев  335304 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24  Владо Јаневски  675105 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25  Гордана Р.Спасевска  442263 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26  Анѓел Шоптрајанов  309346 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27  Славе Гарески  318703 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28  Олгица Ристеска  576754 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29  Зоран Бошковски  298490 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30  Ангела Костадинова  434873 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31  Душко Илиевски  405345 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32  Александар Стојановски  416553 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33  Зоран Ѓоргиев  472999 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34  Игор Пешиќ  290850 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35  Гоце Мицаноски  835459 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36  Данчо Димовски  452211 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37  Ивана Рајевска  834002 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38  Миле Митевски  434497 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39  Димитар Четелев  588939 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40  Фарук Исени  645486 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41  Сефо Сејфули  333811 Лап топ DELL
 42  Панделија Марков  315307 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.