НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од седмото редовно коло, објавени на 9.10.2019 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Виктор Насков 427457 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Новче Чавкоски 202977 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Ѓорѓи Георгиески 604464 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Betim Baita 380835 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Димче Попов 395896 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Зоран Димитров 271471 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Јован Шулевски 495123 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Халил Имери 315571 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Зоран Давитков 317903 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Мисим Весели 675052 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Агим Шаќири 486585 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Амир Фефери 299448 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Вујадин Зафировски 292023 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Александар Митров 331598 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Емануел Ванковски 324702 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Александар Андоновиќ 308653 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Бранко Шишкоски 688660 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Минослав Трајков 410500 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Игор Стојилковиќ 414407 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Горанче Наумоски 479837 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Сашо Аризанкоски 266285 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Оливера Геговска 493552 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Стојан Анѓелов 285871 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Горан Кормушоски 218814 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Звонко Јамандиловски 420467 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Борче Јанески 340556 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Дејан Јовановски 496233 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Назим Сељими 324972 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Исман Љимани 647617 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Миле Цветковски 402349 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Никола Далакчиев 296615 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Дејан Насковски 291386 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Методија Самарџиоски 307450 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Оливера Василевска Данев 443878 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Тодор Карајанов 228336 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Кирил Величковски 625909 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Ѓорѓи Каранфиловски 344972 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Николче Николоски 652767 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Abdulmexhit Sinani 383033 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Гоце Паскоски 311303 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Дарко Јовановски 387628 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Драган Кипријановски 410883 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.