НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од седмото редовно коло, објавени на 6.10.2021 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Васви Ајдини  828375 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Сашо Адраманов  259135 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Добра Јовевска  557210 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Burhan Amiti  676357 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Јане Стоименов  238931 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Зоран Гоцевски  278717 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Миле Златески  324319 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Васил Ѓургин  335590 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Vulnet Selmani  611376 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Azil Jusufi  822190 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Самија Селман  492146 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Илмија Мехмеди  643216 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Томи Младеновски  260613 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Нијазија Бекироски  584815 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Игор Илиев  407813 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Владо Милошески  417910 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Игор Павловски  492958 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Филип Стојаноски  692759 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Павле Тасковски  304084 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Лилјана Трифуновска  413328 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Трпко Цветковски  661156 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Роте Заовски  820125 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Мијалче Кордумов  330075 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Благојче Цветаноски  604893 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Александар Тодосиев  460119 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Рахим Адили  353289 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Веле Маневски  682206 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Кире Здравковски  320423 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Afrim Brahaj  351105 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Филип Анчевски  464252 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Мијалче Наумов  344253 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Звонко Ристовски  449652 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Стефан Трајкоски  699601 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Кристијан Масторидис  247411 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Алмир Рамденовиќ  393899 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Никола Петров  812972 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Спасе Стојаноски  245878 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Виктор Кујунџиски  596576 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Виктор Стевковски  694670 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Неби Татар  347388 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Велко Димоски  486955 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 42 Gani Ismaili  332097 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 43 Станиша Ѓорѓиески  477123 Лап топ DELL
 44 Тони Тоцевски  279956 Лап топ DELL
 
Извлечен добитник од третото мастер коло, објавен на 6.10.2021 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Душан Миладиноски 325240 Mоторцикл Honda NSS300
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.