НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од седмото редовно коло, објавени на 5.10.2022 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Лидија Василевска  820705 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Бобан Милановски  697001 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Милан Парталовски  388881 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Јетон Зекмани  292733 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Рани Садику  413684 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Рамадан Адеми  205057 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Димче Китески  586781 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Сашо Панов  628318 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Горан Јаневски  299462 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Илија Стамаџиев  835144 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Саше Стефаноски  828072 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Ѓоко Ѓорѓиевски  402678 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Оливер Боризовски  290739 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Марјан Иваноски  213421 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Живко Митев  689549 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Киро Ристовски  342085 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Зоран Николоски  346102 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Орце Јовановски  498238 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Мате Настески  223796 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Жарко Симоновски  679473 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Александар Стојаноски  322365 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Ангелче Нацев  486684 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Славчо Дамјановски  211164 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Владимир Битраков  336878 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Благица Николовска  814691 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Исмет Села  642646 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Ристо Хаџи Тошев  331420 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Дејан Димитровски  392289 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Душко Мишовски  668162 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Киро Петлески  466051 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Антонио Нешевски  456801 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Методи Велков  486222 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Бесник Вата  393055 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Благој Поп-Николов  456443 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Игор Стојковски  198767 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Коце Ристовски  275933 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Александар Костојчиноски  278334 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Андреј Јосифовски  461197 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Љупчо Масларков  196637 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Александар Миладинов  556555 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Валентин Андонов  293007 Лап топ DELL
 42 Мартин Велиновски  343140 Лап топ DELL
 
Извлечени добитници од третото мастер коло, објавени на 05.10.2022 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Сашо Мирчески  285697 Ваучер за 7 дена за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 1 Трајче Кочовски  287801 Моторцикл Honda SH350
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.