НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од шестото редовно коло, објавени на 12.9.2019 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Љупчо Данчевски 342806 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Nexhat Fejzuli 301966 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Senad Abduli 436319 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Imerli Fejzuli 437316 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Александар Пиперевски 428718 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Лазар Гошев 452665 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Faruk Alija 642867 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Љупчо Божиноски 698920 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Ангел Караиванов 425301 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Владимир Чешмаџиев 308527 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Марјан Груевски 649733 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Слободан Стефковски 283648 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Виктор Стојчески 313849 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Ристо Стојчевски 270715 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Александар Старгоски 310053 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Пеце Велјановски 415338 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Васко Анѓелоски 449442 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Горан Бошнаковски 387660 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Хамид Шемовски 282117 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Vulnet Tairi 436887 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Samir Bejni 383519 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Трајко Стоев 231909 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Mevlan Zekjiri 386356 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Kani Kamberi 498882 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Зоран Дуковски 417269 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Тодор Спанџов 431007 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Димитар Свенчев 325621 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Перо Јордановски 677474 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Влатко Гечев 256215 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Ѓорги Бинев 318837 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Добре Јакимов 656706 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Стојан Јовановски 250122 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Еребара Енџелуша 610239 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Јосиф Пиличев 311231 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Александар Петрески 244092 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Томе Шонтевски 268306 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Филип Петрушев 677438 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Ратко Ваневски 662949 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Ќиро Ѓорѓиев 472427 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Ненад Бошевски 281728 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Авди Азири 612213 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Ненад Миклош 395598 Лап топ DELL
 
Извлечени добитници од третото мастер коло, објавени на 12.9.2019 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Томе Николовски 284586 Четирицикл ATV  Honda TRX 500 FM
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.