НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од шестото редовно коло, објавени на 16.9.2020 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Милорад Здравковиќ  480376 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Неџат Халиловиќ  687442 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Ромео Дамчевски  282315 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Томислав Кошиновски Буха  221609 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Рамадан Тапевиќ  670950 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Дејан Ангелов  461240 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Измит Ќура  664668 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Новица Станковски  686458 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Бранко Кукоски  690093 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Бујар Демири  823503 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Миле Моневски  813873 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Ванчо Наумоски  276009 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Слободан Димитриевиќ  390523 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Радован Милосовски  477992 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Nader Etemi  375868 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Isa Elezi  642400 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Теодор Игнов  616905 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Валиде Сејдији  352850 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Дејвид Анастасовски  221068 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Ермин Усеини  686931 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Коле Димоски  620316 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Слободан Кокоромановски  451562 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Виктор Дуковски  474813 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Даниел Секуловски  325070 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Биљана Стојанова  201416 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Живко Галковски  690925 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Карин Павлоски  420181 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Виктор Трајановски  201300 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Недим Вечка  294642 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Ваљон Емини  828705 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Ана Трпеска  837555 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Тасе Тасев  432838 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Hidajet Tairi  643829 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Марјанчо Тодороски  396187 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Рубин Петковски  638356 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Дончо Качурков  472041 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Nehat Baftijar  642689 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Јелица Дракуловска  619752 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Виктор Мерџаноски  287883 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Александра Младеновска  450045 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Владимир Клоштевски  405821 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Аргир Илиев  334675 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.