НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од шестото редовно коло, објавени на 07.09.2022 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Никола Шамакоски  652063 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Зоран Поповски  445319 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Ариф Бекировски  399310 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Душко Страшевски  422218 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Ефрем Трпков  827347 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Љубомир Драговиќ  585941 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Ангелчо Гошев  264320 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Лирим Каба  583953 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Слободан Думов  838745 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Миле Стратров  823691 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Славе Младеновски  697485 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Керим Керимоски  646084 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Muhamed Rashiti  438484 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Талха Идризи  572785 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Васко Вучков  400600 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Артан Рамадани  560891 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Али Даути  387248 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Филип Тркалески  667062 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Пеце Лозановски  582267 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Гоце Јакимовски  552684 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Елена Николова  290599 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Илија Мицев  590332 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Тони Атанасовски  453356 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Весна Герасимовска  489158 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Илче Анѓелкоски  342664 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Димитар Ивановски  568198 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Милован Ѓорѓиевски  247004 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Кире Богданоски  836677 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Горан Божевски  490702 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Зулфиќар Зејнулаи  489996 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Љупчо Домазетоски  282153 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Атилијан Еминоски  658992 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Димче Трендафилов  345775 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Весна Чаулева  421565 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Азем Фејзоски  319344 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Благој Чабуковски  314447 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Стојанче Панов  214182 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Татјана Петрова  389302 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Сашо Караманолевски  250017 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Столе Спасов  491937 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Ристо Киров  630229 Лап топ DELL
 42 Бобан Филиповски  563385 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.