НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од шестото редовно коло, објавени на 06.09.2023 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Витомир Лазороски  447369 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 2 Игор Димитриев  486378 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 3 Јане Павловски  593849 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 4 Менде Бојоски  415282 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 5 Тања Кроневска  452820 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 6 Зоран Стоименовски  628374 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 7 Seadin Fetoski  384204 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 8 Магдалина Ицова  294261 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 9 Јане Томов  128433 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 10 Махмут Мустафов  565902 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 11 Злате Мирчески  271922 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Кујтим Дервиши  199904 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Слободан Ѓорѓиоски  605209 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Ивица Милошевски  331223 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Климент Георгиески  630099 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Горан Тодоровски  490011 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Дарко Насков  214126 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Александра Арсовска  131638 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Благородна Костадиновска  627188 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Никола Циглов  336974 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Боркица Крстева  225012 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 22 Митко Ристовски  283864 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 23 Миланчо Стојковски  568236 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 24 Весна Николоска  562301 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 25 Анастасија Арсова  404252 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 26 Пецо Симоновски  292720 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 27 Александар Наумовски  813847 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 28 Михаил Оков  405173 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 29 Ивана Јончевска  477549 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 30 Орце Стојанов  385327 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 31 Зоран Гапев  239409 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 32 Ѓоко Богданоски  222165 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 33 Јордан Пецов  450429 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 34 Илко Чакрески  666476 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 35 Александар Петров  212227 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 36 Владимир Арсовски  559384 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 37 Aljajdin Iseni  479293 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 38 Звонко Дукоски  272222 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 39 Боби Стојчевски  126980 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 40 Васко Данилоски  477683 ваучер за гуми во вредност од 3000 денари
 41 Зоран Ефремов  417088 Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Зоран Стамболиски  445704 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.