ШТО Е ВЕРНА

Со желба да им обезбеди дополнителни погодности и предности на своите лојални клиенти, „Макпетрол“ воведе Програма за лојални потрошувачи ВЕРНА. Со Програмата, преку издавање специјални картички, а согласно со најновите светски стандарди, „Макпетрол“ ја наградува лојалноста на потрошувачите.

Лојалните потрошувачи собираат поени за секој наполнет литар гориво на бензиските станици на „Макпетрол“, како и за секој дополнителен производ купен на бензинските станици и на другите продажните места на „Макпетрол“ АД. Потоа, поените можат да се искористат за купување производи од дополнителниот асортиман со приложување на картичката ВЕРНА.

Kорисниците на картичките ВЕРНА ќе имаат ексклузивен пристап до голем број промотивни акции за специјални производи, со повластени цени, на сите продажни места на „Макпетрол“ АД.

 

 

Видови ВЕРНА картички 

ВЕРНА START - привремена почетна картичка со која се пристапува во Програмата за лојалност, достапна на сите бензински станици на „Макпетрол“. Едноставно пополнете ја пристапницата и земете ја вашата картичка ВЕРНА START, или пополнете електронска апликација на нашата интернет-страница.

ВЕРНА CLASSIC - трајна картичка за лојални потрошувачи со чип и со идентификација на корисникот, која ве зачленува во клубот за лојалност ВЕРНА и овозможува дополнителни погодности. Пополнетата пристапница за ВЕРНА START автоматски важи и за картичката ВЕРНА CLASSIC, по исполнување на условите за стакнување на картичката ВЕРНА CLASSIC.

 
Преминување од една во друга ВЕРНА картичка

Преминувањето од една во друга картичка е многу едноставно.

Секој корисник на картичка ВЕРНА START автоматски се квалификува за картичка ВЕРНА CLASSIC откако на својата лична сметка ќе собере најмалку 30 поени. Впишаните поени на картичката ВЕРНА START, плус специјален подарок во вид на поени, автоматски се префрлаат при добивањето на картичката ВЕРНА CLASSIC.

Можете да направите проверка на Вашето салдо на сите бензиски станици, со приложување на Вашата картичка или електронски на нашата интернет-страница, со внесување на Вашето корисничко име и лозинка.

Еднаш месечно на Вашата електронска адреса ќе бидете известени за состојбата на поените на Вашата картичка.

Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.