НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од третото редовно коло, објавени на 10.6.2020 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Сашко Ристов  476190 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Христијан Грујовски  276405 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Мите Борисов  446230 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Гоце Јовчески  489038 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Николче Ристески  329117 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Данијело Томаноски  278688 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Мишко Наумоски  213580 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Ацо Јосифоски  605510 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Ристо Илков  205264 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Ејуп Рамани  385450 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Имет Лимани  283763 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Војо Стојковски  483622 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Златко Гроздановски  616449 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Антонио Спасески  482095 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Fuat Shabani  649560 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Христијан Димоски  679554 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Трајче Илиев  431340 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Славчо Стојанов  323717 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Бојан Каранфиловски  649734 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Атанас Чукарски  496378 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Оливер Павловски  291896 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Дејан Дамјановски  274291 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Амдија Исакоски  610974 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Сашко Стојановски  658758 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Гаврил Миовски  264721 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Боро Митрески  203280 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Горан Цветковски  687674 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Африм Ајдини  339331 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Ивана Јовиќ  418151 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Дејан Трајковски  306705 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Јовица Богојевски  284455 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Ристо Митрески  482717 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Емине Вреј  406917 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Ацо Илиески  264145 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Несим Ала  232757 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Бобан Јовановски  211071 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Џезаир Максудоски  613465 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Faredin Haziri  435520 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Дафче Пенев  387764 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Александар Бончев  472310 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Крсте Ивановски  431141 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Тони Тоневски  683875 Лап топ DELL
 
Извлечен добитник од првото мастер коло, објавен на 10.6.2020 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Ненад Стојнев 816391 Гумен чамец Highfield Ocean Master 420 + мотор Tohatsu 30 КС + приколка
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.