НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од трето редовно коло, објавени на 10.6.2021 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Агим Бакиу  228892 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Ивица Николовски  829417 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Аце Трајковски  835747 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Драган Ангелов  648435 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Христе Пешевски  696365 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Трпко Ристовски  224284 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Рашид Салих  406663 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Никола Маџунаров  293724 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Љупчо Џалев  427697 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Љупчо Миленков  408465 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Илија Мицевски  590412 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Елвис Еминовски  212050 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Бранко Пашалиски  314216 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Шакир Јакај  248342 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Благој Тавазов  683967 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Оливера Ѓурова  385490 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Живко Станишевски  428002 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Емилија Младеновска  593772 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Горан Коцевски  329686 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Џими Лазовски  327623 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Борче Гоцевски  386555 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Мијалче Апостолов  293884 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Зоран Димковски  652988 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Иле Илиќ  460625 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Хафуз Рамадани  453255 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Влатко Бурнески  414845 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Давор Јакимовски  691888 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Стеван Милчевски  617301 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Лулзим Хамели  556458 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Валмир Велиу  301961 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Љубе Алексоски  694877 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Борко Стевковски  421840 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Тамара Ѓоргиевска  650516 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Михајло Соколоски  324797 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Гордана Кипроска  631020 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Rezearta Ibraimi  665052 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Флорим Јаја  220220 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Драгана Савеска  487838 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Влатко Лаковски  834227 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Игор Тошевски  676929 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Бобан Марковски  659856 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 42 Никола Апостолов  666340 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 43 Ангел Павловски  272793 Лап топ DELL
 44 Менка С. Стоиљковиќ  694770 Лап топ DELL
 
Извлечен добитник од првото мастер коло, објавен на 10.6.2021 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Ивчо Алексовски 410120 Гумен чамец Highfield CL360 RIB + Мотор Honda 20 KS и приколка
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.