НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од третото редовно коло, објавени на 08.06.2022 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Гавро Маркоски  638913 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Ана Накова  577729 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Лилјана Пусоска  314488 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Саше Николовски  491539 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Петар Стојановски  286385 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Љупчо Николовски  276529 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Славе Петровиќ  309823 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Сашко Крстевски  450164 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Емил Јорданов  303575 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Никола Муфовски  581551 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Златко Мирчовски  497132 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Слободан Рајчевски  811009 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Љуљзим Шабани  197731 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Зумбулка Христоскова  633659 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Зоран Котески  336004 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Исмет Авмедоски  319672 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Orhan Saluevski  411092 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Беќир Беќироски  271004 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Александар Пеншов  395845 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Менде Дилевски  299507 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Aлександар Костовски  497135 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Заптија Џуџевиќ  262597 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Влатко Мишев  427256 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Дејанчо Костовски  460143 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Виолета Спасовска  686738 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Елена Димовска  575366 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Виктор Ѓорѓиески  584891 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Назми Дервишев  836623 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Ефтим Поп Ефтимов  592333 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Новица Лазаревски  662041 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Никола Симоски  444126 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Горан Мазневски  694717 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Ванчо Коцев  653733 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Африм Ајдини  339331 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Бојан Георгиевски  587090 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Граде Костадиновски  215068 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Bajram Rexhepi  477537 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Дарко Златески  285750 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Дејан Гичевски  272269 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Ариф Мустафоски  201741 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Игор Јаневски  297544 Лап топ DELL
 42 Дејан Методијев  284717 Лап топ DELL
 
Извлечени добитници од првото мастер коло, објавени на 08.06.2022 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Марјан Јовановски 266078 Ваучер за 7 дена за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 1 Горан Цветковски 821023 Чамец Manta Ray + мотор Honda 20 KS + приколка
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.