НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од третото редовно коло, објавени на 05.06.2024 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Феникс Мемед  817713 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 2 Горан Петров  603710 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 3 Спасе Павловски  205818 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 4 Ламбе Мургоски  238627 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 5 Еркан Касами  179716 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 6 Игор Пајковски  637565 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 7 Дени Стаменков  475335 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 8 Орхан Алили  401255 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 9 Бесник Алији  436769 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 10 Ристе Лабоски  416680 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 11 Тодор Спасовски  294155 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Валентина Костова Пандилова  398718 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Ефстратин Јованчевски  148523 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Бобан Мициќ  471765 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Ване Шиков  252568 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Миле Паунов  316726 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Сашко Макриев  469572 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Димитар Агротов  312476 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Гоце Спасов  304393 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Димитар Бозаџиев  419086 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Александар Јовевски  328839 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 22 Ацо Јованов  492173 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 23 Ѓоко Андрески  300531 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 24 Газменд Абдулиаји  378433 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 25 Марија Пауноска  558965 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 26 Елизабета Павловска  492630 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 27 Ленче Томулевска  272671 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 28 Павел Спасески  286476 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 29 Пеце Ристевски  456386 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 30 Славе Китаноски  584458 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 31 Бранислав Светозаревиќ  643292 Ваучер Макпетрол помош на пат
 32 Александар Кујунџиќ  391265 Ваучер Макпетрол помош на пат
 33 Игор Малкоски  466404 Ваучер Макпетрол помош на пат
 34 Тони Лазов  250932 Ваучер Макпетрол помош на пат
 35 Садат Ајети  664752 Ваучер Макпетрол помош на пат
 36 Симар Јусеинов  149155 Ваучер Макпетрол помош на пат
 37 Далибор Атанасовски  207056 Ваучер Макпетрол помош на пат
 38 Зоран Петровски  671829 Ваучер Макпетрол помош на пат
 39 Ѓурсел Џафер  302087 Ваучер Макпетрол помош на пат
 40 Сабит Мјаки  194826 Ваучер Макпетрол помош на пат
 41 Никола Адамчевски  137873 Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Невена Насковиќ-Тодоровска  343738 Лап топ DELL
 
Извлечен добитник од првото мастер коло, објавен на 05.06.2024 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Александар Арсовски  293711

Чамец Manta Ray +
мотор Honda 20 KS +
приколка

Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.