НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од второто редовно коло, објавени на 13.5.2020 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Садат Џељадини  296054 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Argjent Fida  642966 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Гоне Трајановски  699639 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Ацо Милановски  327095 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Миле Војнески  838403 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Златко Видановиќ  331122 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Тони Таневски  256752 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Горанчо Зашовски  495457 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Даниел Ристовски  311047 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Неби Незири  341568 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Величе Секулоски  303651 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Борис Петровски  424808 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Liridon Ibraimi  367340 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Даме Ангеловски  494279 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Ивица Панчевски  250641 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Орце Трајаноски  488444 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Zelia Hani  836693 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Славчо Домазетов  629731 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Марко Докузовски  833184 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Бошко Бошковски  274491 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Венцо Трифунов  328884 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Jetmir Rushiti  383413 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Пеце Ристевски  456904 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Тони Узунов  273969 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Штерјо Николов  633703 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Сафет Кадриевски  683420 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Naser Amzai  375961 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Гоце Колев  480028 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Петар Костадиновски  244287 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Гзим Незири  423450 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Зоран Тодоровски  417443 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Влатко Ќосески  471439 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Драган Бунтески  405126 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Митко Павлов  317987 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Гоце Циуновски  415339 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Avdidzemil Ljuma  432269 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Зоран Орданчев  813498 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38  Мухадин Халили  686093 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Славче Костадиноски  828572 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Фетија Хасиќ  259024 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Борче Маркоски  696733 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Ферди Абазоски  300549 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.