НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од второ редовно коло, објавени на 12.5.2021 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Димитар Илијевски  318108 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Ќазим Демировски  403667 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Sheval Murati  354009 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Artan Ajruli  246915 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Владо Малески  346031 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Тане Бошев  615946 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Горан Бабунски  415749 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Марина Младенова  441264 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Слаѓана Димковиќ  827028 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Шабан Дулови  381419 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Влатко Стојановски  340363 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Hajredin Zaimi  380903 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Елена Темелковска-Аневска  442246 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Сашо Илијески  446648 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Георге Ивановски  677626 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Митко Лазов  837589 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Јорданчо Севдински  672634 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Драган Шојлевски  395902 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Милорад Димитријевски  430514 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Мирјана Димитров  234436 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Санко Ивановски  434734 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Зоран Илиев  691482 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Мијалчо Божиновски  318554 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Ненад Вељковски  454517 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Ацо Златевски  446965 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Мирослав Зафировски  282866 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Ана Т.Сетиновска  606465 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Виктор Стефановски  390981 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Лилјана Варадиновска  320573 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Ибрахим Јусуфи  585982 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Владимирче Ангеловски  258954 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Душко Санковски  248787 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Игор Костовски  207255 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Бранко Маркоски  818749 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Tajar Amzai  318100 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Саше Цветков  297629 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Јован Филџанов  388909 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Кирил Бошковски  412982 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Иван Китановски  810792 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Qerim Ziberi  381352 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Емил Бундевски  818012 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 42 Ведат Латифов  202565 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 43 Сумер Таравари  828041 Лап топ DELL
 44 Тони Трајковски  698685 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.