НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од второто редовно коло, објавени на 11.5.2022 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Блаже Гошев  337129 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Стефан Стојановски  572079 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Горан Таневски  250776 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Гоце Трајановски  403651 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Есат Умер  583750 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Ненад Атанасов  811256 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Ѓоргис Јанакопулос  580682 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Киро Бурник  470679 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Никола Цветков  181367 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Ставре Ќупов  575691 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Антонио Ѓоргоски  694502 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Јасминка Николова  667490 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Даниела Ангелковска  319868 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Зоран Урџанис  839784 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Златко Влашки  210596 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Игор Стојков  487204 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Голубка Пејковска  494852 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Звонко Тушевски  425933 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Влатко Тодоровски  407392 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Злате Мирчески  271922 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Сузана Ацевска  323433 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Влатко Радески  187906 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Љупчо Спировски  403095 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Никола Соколов  603565 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Мирко Младеновски  817152 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Ѓорѓи Урумовски  462753 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Ненад Стојчиќ  287667 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Горан Попоски  488009 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Илија Савовски  207790 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Ивица Јанев  648974 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Авзи Јахоја  199323 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Боро Аџиоски  325366 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Ружица П.Паздријан  551183 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Зоран Серафимоски  224675 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Дејанчо Лазаров  606749 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Дејан Стојов  241848 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Жарко Јаќимоски  470140 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Александар Смиљанов  670511 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Менде Јолески  481785 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Видоја Зафироски  247720 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Бобан Груевски  308453 Лап топ DELL
 42 Наим Љоку  810420 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.