НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од второто редовно коло, објавени на 10.5.2024 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Сибел Јакуповиќ  423299 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 2 Живко Митревски  277329 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 3 Филип Богоески  211852 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 4 Мартин Ристески  608384 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 5 Јован Апостоловски  293339 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 6 Ивона Бошевска  456420 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 7 Блерим Исмаили  437924 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 8 Димитар Секлевски  225813 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 9 Благојче Јанев  572282 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 10 Енвер Исмаили  229107 ваучер за Crystal Car во вредност од 400 денари
 11 Виолета  Давидова  407438 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Наце Коцев  670689 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Стојан Прчоски  430690 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Драган Митев  686294 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Христијан Серафимов  299695 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Марјан Христовски  297957 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Мухамед Зејадинов  839832 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Борче Атанасовски  668115 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Фуркан Ибрахими  839546 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Самија Исмаили  398996 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Јован Чавдаровски  240970 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 22 Анастасија Арсова  404252 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 23 Никола Јовановски  132604 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 24 Роберт Илиески  219272 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 25 Митко Витанов  625822 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 26 Благојче Богданоски  479230 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 27 Александар Јокаидис  206323 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 28 Златко Ќулумовски  310680 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 29 Дино Конески  830374 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 30 Горан Ристивојевиќ  311619 ваучер за Лубекс во вредност од 1800 денари
 31 Милорад Петковски  672219 Ваучер Макпетрол помош на пат
 32 Ивица Симоски  301704 Ваучер Макпетрол помош на пат
 33 Горан Трајаноски  552363 Ваучер Макпетрол помош на пат
 34 Адем Авдулаи  682816 Ваучер Макпетрол помош на пат
 35 Велимир Станчевски  263050 Ваучер Макпетрол помош на пат
 36 Кристина Дерибан  293882 Ваучер Макпетрол помош на пат
 37 Туран Корчаревски  256640 Ваучер Макпетрол помош на пат
 38 Владимир Кузманоски  202365 Ваучер Макпетрол помош на пат
 39 Михаил Давидевски  613733 Ваучер Макпетрол помош на пат
 40 Александар Павлоски  594942 Ваучер Макпетрол помош на пат
 41 Александар Ангелески  283496 Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Николче Јосевски  466254 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.